Monday, August 13, 2012

Salam Perantauan Lagi *entri shy shy cat*

Assalamualaikum wbt.

Huhu baru je buat entri Salam Perantauan a few days ago, harap harap tak masuk laa salam perantauan paper berita harian, alih alih, alamak! Masuk jugak rupe nyer. Huhu bangun tido pagi tadi tiba tiba encik suami tunjuk gambar kami masuk paper berita harian. 

Alahaii terima kasih la pihak berita harian sebab pilih gambar kami. Rezeki kami and termasuk baby dalam perut ni kot agaknya dapat masuk paper. Kami hantar berita harian and utusan je. Nasib baik hantar dua je. Kih3 perasan plak :P

Inilah rupanya gambar kami dalam paper berita harian. Tema snow sebab gambar ni diambil masa saya ikut suami outstation di Yonezawa, February 2012 yang time tu sangat lahh horror snow nya. Tebal and sgt heavy snowing! Terkejutt and agak 'daghak' lah oghe kelate sebut bagi saya. Hehe Adelaide takde snow setebel tu yer :P

Bubye
Ahlami

Ps: Selamat mengejar lailatul qadr. Top gear please :)

4 comments:

fatienwm said...

Ma tgk dohs. g tgk rmh che moh satnih..hehe

Asmara said...

Mek jelez! Hikhik.. Satu pun x sangkut. Tp hntr 2 je pun. Tadi baru hntr lg 2. Hihi.. Tahun last harap keluar utk kali yg ke 6! :D

Norf @ Effa said...

sbb ami comel... tu yg bh pilih tuuu ... mmg comel tambah² sedang preggy ni ... ;)

PM said...

Selamat Hari Raya......