Wednesday, August 26, 2009

saye sebenarnya...



saye sebenarnya.....sangatlah penat sekarang nie. dan ngantuk. dan banyak keje.
tapi, keinginan untuk mengupdate blog sekarang nie membuak-buak. padahal, xde ape benda sangat pon nak diceritakan. erk..tetiba rase mcm skema plak ayat tadi..hohoho.

hari ni, first time rase macam
happy giler time berbuka puasa tadi. xtau lah kenapa. saye ade lab or practical work from 2 to 6.30 pm. 4 hours 30 minutes doing lab work...sangat lah penat untuk pengetahuan anda semua. banyak benda nak kena buat sbenarnya. memang penat... tambah puasa lagi kan. huhu..alasan aje lebih..tapi, by time bukak puasa nak dekat pukul 6 tu, mintak excuse then makan kurma 2 biji. rase mcm sgt LEGA dan HAPPY dan GEMBIRA...even hanya 2 biji kurma and seteguk air....huhu...betullah,

"Bagi orang berpuasa itu, ada dua kegembiraan untuk nya, pertama ketika berbuka puasa, dan kedua ketika bertemu Allah nanti.."

semoga kita smua mendapat kedua-dua kegembiraan itu..insyaAllah...yang time berbuka puasa semua orang pon happy kan...hehehe... ^___^


korang semua camne hari ni? buka puasa ngan ape? pegi terawih x? kih3..tetiba rase mcm rancangan kanak2 di bulan Ramadhan...=)


selingan:
comey kan rat nie. and i had killed about 12 rats so far. and it's fun! syyhhh...



bubye
Ahlami

3 comments:

WaN dAn TiE said...

ami..
bagi k.tie ajer
tikus putih nie...
k.tie bela
yer

syahbandar87 said...

gmbr tu mangsa seterusnya eh..mesti dh masti kn.hehe

Jack said...

lab rat tue bwt bkak pose jgk ke???