Wednesday, September 22, 2010

tepu


betul. rase macam tepu sangat hari ni. macam kalau buat air milo tuh, letak milo banyak2 sampai x larut dah milo tuh. tepu.

oh yer, sekarang ni, kalau buat status kat facebook dalam bahasa Melayu, mesti kawan2 honors saye sibuk nak tahu maksud ape. aduhh. kalau part yg ayat kite simplekan tuh susah la nak explain. contoh nya, saye ade buat kat info profile saye yang saye ni seorang yg 'blur blur sket'. haaaaaaa sudah. nak explain camne la blur blur sket tuh. hari tu dah tanya dah. huhu. funny funny. tuh tak tulis dalam bahasa kelate lagi.

anyway, berbalik pada tepu ni sebab nya rase macam banyak benda kena buat. experiments on-going lagi. thesis pon dah start tulis. menaip satu paragraph berjam-jam rase. susah jugak rupe nye :( Ya Allah permudahkanlah.

tepu tepu ni rase macam nak gi bersilat lah. hoho. laaaaaaaaaame sgt dah tak bersilat. kakja, meh la kite bersilat. kami adik beradik memang berdarah silat. ade la sikit2. tapi my sisters especially kaktie and kakja memang main silat betul2 sampai uni. ohhh bestttt nye rase the feeling of saying 'dzzzzzaaaaaaaaaatttttttt !!! '. bangga jadi anak Gayong. hehe



okey. gambar tiada kaitan dgn entri. saje nak tunjuk dah berjaya buat tupat sutong.
ho yeah ho yeah ! maaaaaaaaaa ! ami wat tupat sutong nih. hehehe


bubye
Ahlami

6 comments:

nama.aku.lynn said...

1st tyme dgr+tgok mknn ni..
ap rse die k.ami??
nmpk unik+nmpk mcm sedap utk dmkan!hahah

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ooo..awak nak bersilat dgn saya....mari2....masuk2...jgn malu2....cepat....

Amir ALS said...

Salam 1Malaysia,
hoho, anak Gayong...terbaik.mari2 bersilat kembali.

sedap ker tupat sutong tuh?nampak sedikit mencurigakan.

rehan syazwani said...

danahmye tupat sutunn!! clapp2! ;D

Ahlami said...

lynn:
bukan stkt nampak je sedap tuh. mmg sedap betul tuh. hihihi :P

kakja:
haaaaaaa...cepat lah. bukok tapok doh nihhh


Amir:
salam encik amir!
yer. mari bersilat. semangat je lebih. skill dah lari habis dah.
sedap2. next time dtg klate, kena try!

rehan:
ngehhh3. buleh laaa. xdop la jadi sgt pom. rupo ado doh sket2. raso tu xleh lawe hok mok buat lah. :)

fatien adibah said...

wawawa...pandai mg nh masok woo!!hehe...