Friday, September 24, 2010

brake


Salam wbt.

saye kan ade motion sickness sket2 kalau naik bas ekspres. tapi xtahu lah ade lagi ke tak sebab dah lame tak naik bas kan. hehe. anyway, kalau naik bas biasa pon. atau kereta biasa pon, kalau si driver bawak kereta tu suke tekan brake last minute and suke tekan brake banyak2 kali dan suke buat brake tajam. adoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (haaaaa kan panjang adoii nih ) !

itu akan membuatkan saye pening juga. terase ingin mun-mun tah-mah. luga oghe kelate panggil. hehehe.

dengan ini, saye mengisytiharkan, salah satu ciri bakal suami saye mestilah seorang pemandu yg berhemah dgn membawa kereta tidak suke mem-brake sesuka hati sahaja (hahahaha mengisytiharkan tueeee ) pandu cermat jiwa selamat insyaAllah.


itu sahaja sesi meluahkan perasaan utk entri ini.


bubye
Ahlami

3 comments:

fatien adibah said...

ciri2 suami saya pon nak mcm tuu jugakk..haha:)

cp0w said...

saya pun mahu suami macam tu jugak.mari kita mencari.hikhik

pakd0 said...

sy adalah pemandu berhemah...
muahahha.