Thursday, October 08, 2009

back to adelaide



Assalamualaikum

sekarang bersiaran di Adelaide lah plak.
harus menghabiskan saki baki pengajian yang tiggal lagi lebih kurang 1/4 semester. insyaAllah, doa-doakanlah saye nie. semoga dapat habis belajar sperti yg dirancang.
kadang2 tuh banyak sgt benda yg nk dirancang (koya2 pong ado) smpai rase mcm xtahu lah boleh ke x nak dicapai nanti.
x pe lah..nanti2 lah dlu. yang penting ialah sekarang. kan?

anyway, smpai je Adelaide, cuaca sejuk dah mencucuk2 dah. eh? pelik rase. spatut nye dah rase la suam2 panas sedikit. sbb sekarang spring. tapi mcm winter plak. xper la, weather pon kadang2 naik turun kan. ape yg kite expect x smestinya jadi betul. Allah knows the best!

kerja banyak. memang banyak. tapi dah tinggal beberapa je lagi. sbb 12 november ni dh start final exam. insyaAllah 2 paper saje, 12 dan 14 november. hurm...pikir tarikh yang sesuai utk pulang ke malaysia plak nnti. byk agenda yg kena buat and attend bile balik malaysia hujung thn nie...plan.plan..plan..

ape2pon, smoga segala-gala dipermudahkan..ameenn...



rumahku syurgaku. baiti jannati


ucapan aidilfitri utk kakja kt keningau n kakak kt singapore



bubye
ahlami

3 comments:

Achu Tra said...

alhamdulillah..sapa jugok..1/4 semester hok tingga tuh ngaji mmolek..jange lupo berDOA!

Puloh said...

puloh balik 19 nov nnt.insyaAllah..hehe

manlaksam said...

Pok Man doa kan semoga lulus dengan cemerlang.