Monday, June 01, 2009

and it's June


and it's june now..cepat betul rase!

since May dh lepas, boleh la aku wish birthday utk mereka yg lahir dalam bulan May.
Happy birthday to all of you!! may your life filled with happiness and luck!

09 May - niece, Alya Fatini (ahlami junior) and housemate,
- Umu (boleh cabut gigi ngn dia)

16 May -1st sister, Aida (bleh tumpang umh dia kalu g Singapore)
17 May - bestfriend, Wan Aida Sirrana (dia dh ade DSLR!! yeay!)
22 May - niece, Yasmin Liyana (sgt2 geniuss!!)
27 May - best school mate, Bibi Nazihah (single lagi ni)
29 May - 4th sister, Halilah (nk sewa umah klu mlwt kelantan, leh contact dia)

hmm..sape lg eh tertinggal? hihi


pagi tadi mmg sangat malas nak bangun pegi kelas, mungkin juga sebab semalam punye la susah nak boleh tidur tue. dok golek2 ade la dekat 2 jam. baru la nk tutup mata nie. nak kate minum coffee xde la pulak.
tapi memikirkan, minggu ini ialah minggu terakhir lecture, aku gagahkan jugak bangun utk siap2 gi kelas. mase nak turun bas tue, x perasan kerongsang yg aku beli kt sabah hari tu terjatuh! aisehh...xde la sedih sgt, tp sayang lah jugak... =(

pastu...dh smpai kt medic school nk masuk lecture tu, coursemate aku cakap Class is cancelled today! apekah? adeiihh...sabor aje la...positive thinking (mind therapy) ----- ade hikmah nie! =)

eh...nak tnya la kan, kalau everytime kite jumpa seseorang tue, kite kebetulan akan pakai tudung atau baju yang same, adakah itu bermakna baju or tudung kite x banyak? perlukah beli banyak2 lagi? hihihi



bubye
ami

8 comments:

a L i y a said...

haha,ely pnh kena situasi tuh,jmpe org tuh tak lah selalu,tp setiap kali kuar dgn die,scra kebetulan ely mmg akan pki tudung pink,n die tnye,awak ada tudung pink je ke?asyik pakai yg nih jerk,alamak,kesiannya...

hehe,tp takpe,abaikan jer..bleh beli byk lg,biar tak tau nak wat plhn lak,hikhik

TyRoX SaN said...

kesimpulannya.. pakai je la tudung saji kerana ia klasik. hahahah...

bintangbicara said...

a girl can't have TOO many clothes, sweetie.
or too many bags
or too many shoes
:)

[-suziey-] said...

ala sy pn kadang slalu camtu kalu terjumpa..tp klu plan nk jmpe akn make sure bkn baju smaa...ala anggap je klebetulan...

ramizah said...

mi ni mace2 la..baju sama tdung sama..maksudnya, both of you are thinking the same thing on that moment..

bintangbicara said...

bintangbicara masuk all time fav amie
:P thanks !

pB said...

yang penting , jangae dok membazir ...


tok semestinyor lagu tu ...

entah said...

sy tertinggal