Saturday, September 05, 2009

Cepat Sunggoh Rase...


Betul..rase macam sangat cepat masa berlalu. malam ini ialah malam 16 Ramadhan.
Sudah separuh Ramadhan berlalu. bagaimana agak nya puasa kita semua? moga-moga ade keberkatan, dan yang penting, keredhaan Allah..insyaAllah..

semua org tahu pasal Perang Badar kan. masyaAllah. 313 tentera Islam melawan 1000 tentera Quraisy pada 17 Ramadhan 2 Hijrah, ketika umat Islam berpuasa. dan tentera islam menang. amazing kan? subhanallah...



of uni stuffs,
ade la 3, 4 biji assignments yang perlu disiapkan. progress nya juga xbrape bagus. where is my driving force, my dear? where have you been hiding, sweetheart? biase la kan, nak buat keje nie, kena ade mood, kena ade interest. kalu x, xjadi. dan biasa nye, most of the time, mood akan jadi ade bile 2,3 hari sebelum due date submission. itu saye lah. selalu sangat last minute...=)

dan geram jugak, setiap kali jumpa article yang best2 untuk buat essay, mesti article tu kena purchase. adeihhh..


harus pikir pasal nak balik raye malaysia kot.
is that going to be my driving force then?


oh Muaz....




bubye
Ahlami

2 comments:

Norul Izatie Mansor said...
This comment has been removed by the author.
Norul Izatie Mansor said...

mesti ami xsabar nk blk raya kn...hehe