Wednesday, September 30, 2009

besiaran dari Kota Bharu


Assalamualaikum..

yer, lamo sunggoh la ambo xmari jenguk blog2 para bloggers skalian.. sahkan blog org lain, blog sndiri pon bersarang labah2 doh nie..huhu..

ape khabar semua? masih dalam mood raye ker?
kih3..bagi mereka yg masih bercuti dan berada di kampung sperti saye, semestinya mood raye dan bersenang lenang masih lagi segar bugar. aisey...terase mcm tulis surat cinta tak rasmi plak dah! =))

ape2pon, hope this is not gonna be sort of late, to wish Selamat Hari Raya, and maaf zahir batin segala-gala yg terasa hati or terkasar ape2.

Alhamdulillah. saye selamat smpai di tanahair (mcm 10tahun dah xbalik..haha) pada 17 september, dan terpaksa bermalam di KLIA yg b***k, sebelum smpai ke KB pada 18sept pagi tue. ape2pon semua nya selamat...

dan beraye bersama family terchenta, alhamdulillah, anugerah terindah dari Nya.
semoga mendapat keberkatan, insyaAllah. ape yg penting, dapat share precious moments with them. saye sgt bersyukur! ini pon rezeki Allah bagi. happiness, time spent dan semua2 nya!

sekarang, saye rase, saye boleh gmbar kan diri saye ini, ade BANYAK sangat tali. dan tali-tali tersebut dapat menghubungkan saye dengan family and friends. saye akan pegang tali-tali ini dgn sangat kuat. kalu boleh, ikat mati, bukan stakat simpul-simpulan bahasa sahaja. saye berjanji tidak akan putus atau lepaskan tali2 itu, MELAINKAN, mereka yg decide utk lepaskan tali itu. hehehe. (gapo la mung dok bobe ni ahlami weiii...)


kerja banyak. itu sangat obvious. tapi MALAS nak buat lg. itu lagi la obvious kan.

ohh...best nye dok umh! jadi drebar and baby-sitter! (lupe diri ni student jap..haha)


kepada kakak no.1 saye, aida wan muhammad, dan kakak no.5 saye, zanariah wan muhammmad..jgn bersedih dearest sisters xdpt beraye bersama! you both are always in our hearts. jauh atau dekat. =)....love you all!


pics - boleh diintai2 dan dikomeng2 kat facebook yer..=)


bubye
amie

1 comment:

manlaksam said...

Alhamdulillah.....
Pok Man tumpang gembira.
Selamat hari raya dan selamat bercuti.