Saturday, January 22, 2011

little things



Assalamualaikum :)

okay. 8 days tak update blog. seriously tak sempat ! aicewah gaya cakap macam konon konon betul2 busy woman. takde la busy sangat actually. boleh aje berfacebook, dan bertumblr. but yes, utk tambah berblogging sempit sket masa. okay, salah penggunaan bahasa dah tuh ! tolak 10 markah ! :P

okay, what to say ? hmmmm. update pasal students lah kan. so far, students saye nih semua nya cun cun dan hensem hensem semua nya. eh silap silap ! nak cakap students saye semua nya bijak bijak dan very talkative. sangat aktif dalam kelas. bab bertanya tuh masyaAllah ! saye zaman student pon tak tanya mcm gitu. tapi takpe, menunjukkan kesungguhan di situ ! at least, mereka x tido dalam kelas. dan yg pastinya sebab tutor best la kan. muahahahha perasan di situ!

bile dah kerja nih, baru rase bernilai nya weekend itu ! aaaaaaaaaaaa ! betapa seronok nya boleh bangun lambat ! hahaha itu aje yg ingat ! apadaaaaa :P and yg paling best hang out ngn kawan2. tapi tu la, nanti bestpren, kakling akan berangkat ke Adelaide. sobs T_T

After all these, i thank Allah for all these blessings :D and yes, probably as days go by, we don't realize that these little things will make you realize that they are big and meaningful things. contoh nya, tadi Muaz makan lip-balm Mak Ude. and last week tengah drive, tiba2 muaz tukar gear keta from D to N. ooookaayy tak rase mcm ade kaitan la plak. hehe :P

Okay, again, this is so random, but yeah, i kinda miss Adelaide ! especially watching people baking cakes and cupcakes in the TV (kalau in japanese, TV jadi terebi. hahahahha tiba2)

picture of the day ! HAHAHAHHA poor lil' brother/sister

Bubye
Ahlami


3 comments:

me suya said...

waaa kak ami dah kerja eyh.. kijo mano?

fatien adibah said...

ooh no muaz soo cheeky lah!muaz tak sabar2 nak driveee..haha..

adLYNNa's said...

jom hang out lg weekend ni.
myb for the last time b4 mu bergelar puan..?
perancangan masa depan kita xtahu kannn =)

ps: saje mencipta kontrolbersiri..heeeeeeeee