Sunday, February 28, 2010

Northern Lights 2010

okay, nak cite pasal northern lights di Adelaide. kat Adelaide je ade tau. haha. eh, x tau la plak kot ade kat tempat lain. anyway, if you want to read more information about this event, [click here]


ni kali kedua la saye dpt tgk Northern Lights selamat almost 3 tahun lebih kt sini. eh, saye dah tahun ke 4 kat adelaide eh? hahaha. x sedar. sungguh cepat masa berlalu. kalu dok Adelaide nie, smua benda klu bleh nk berlalu dgn cepat. pastu bile blk msia, nak lambat2 plak. biase laa..seronok dok malaysia lagi!

saye suke buat countdown berapa lama lagi nk balik kampung. and saye lagi suke kira as weekly, but not monthly. mcm berape minggu lg nk balik malaysia. hahaha. sekarang dah bleh kire ker? hahaha. ahlami...agak2 laaa weiiiii!

eh2. lari topik. northern lights! oh yeah! sblm ktrng tgk northern lights ktorng pegi makan2 kat pancakes house tu dlu. punye la lame tunggu kaklin, jasmin n paim. smpai 2,3 kali order. hahaha. akak waiter tu pon sampai kasi Enormous Apple Juice. saye order yg regular dia kasi yg besar punyer. perli la tue. haha

anyway, ktorng berkesempatan (aiceh..berkesempatan tue) amik gmba free sponsored by Santos (santos nie kalu xsilap company yg handle pasal energy). Santos baik gile, dh la amik gmba ktorng satu2 dan print out kasi free jer gmba saiz A4 paper tu! haha. teruja2!!

saye just scanned jer those pictures. there you go;


us



gaya seorang wartawan. hahaha



that's all!


bubye
ahlami



3 comments:

fatien adibah said...

waaah..!!xcomey ponn that gmbr..hehe
btw...nak g adelaide jgopp...hee

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
dboyfotopages said...

mesti best!