Friday, November 21, 2008

Nanglish Kei


hahaha...actually, video ni dah agak lame popular. last year lagi. tapi tak tau kenape rase mcm nak tengok lagi. tapi still aku gelak. gelak dan gelak. yang paling tak tahan sekali ialah time diorng tnya 'what language were u singing just now?' and dgn bangga dia g jawab 'Nanglish kei'..haha..dengan Confident tue!! bkn sng nk dpt. haha. enjoy the video!




tp xtau la plak ade sorang budak tu peminat setia penyanyi Ken Lee nie. ade ke patut time balik from exam Psychology, dia nyanyi lagu ni dalam kete. haha

bubye
amie

p/s: tadi ade kejadian xdiingini berlaku, microwave buat hal, nasib baik xterbakar umah..alhamdulillah..

4 comments:

Ina said...

so funny!!! adoi..ape bhs ntah..pelik2 la derang nie..
hmm.meletup ke microwave u??taruk ape dlm tu??u masuk eh??hehehe

Ina said...

GOSH!..bukan stakat lagu rosak! music pn!!!!!!lagu always love u tu..tlg!!!!!!! tak leh trime die rosakkan mcm tu!!!!! juara tu nyanyi!

Ina said...

she sang mt heart will go on ok sket..tp her voice mmg sdp pn..high pic smpai tu..huhu.

tsam_ismail said...

"tp xtau la plak ade sorang budak tu peminat setia penyanyi Ken Lee nie. ade ke patut time balik from exam Psychology, dia nyanyi lagu ni dalam kete"

mie,nak berkenalan la ngan kawan ko ni..haha.minat kami sama!hahahaah