Sunday, June 26, 2011

kangaroos and wallabies


Hehe. Ni entri yang dalam draft laaaaaame dah ni sebenarnya. Baru nk update and tengok balik and baru nk publish. Ni pon buat auto-publish. Hehe. Anyway, previous entry gambar bersama koala. Now gambar bersama kangaroo plak. Yer lah kan, x sah laaa x jumpa kangaroo atau wallabies kalau pegi Australia. Hehe.

So, antara aktiviti yg anda boleh buat apabila berjumpa kangaroo & wallabies ialah bersalam-salaman dengannya, mengambil gambar, memberi makan (biskut atau kacang, tapi kangaroo lg suka kacang yer harap maklum), melakukan aktiviti kick-boxing bersama kangaroo, aktiviti melompat pon bleh juga dan yang paling senang ialah, meniru aksi kangaroo itu sendiri (my favourite of all activities).

Sekian, mari tatap gambar bersama kangaroo & wallabies meh !

1st year (March 2007) - feeding the kangaroo

1st year (April 2007) - feeding the kangaroo

2nd year (December 2008) - cubaan bersalaman dgn kangaroo

3rd year (August 2009) - merendah rendahkan kangaroo. muahaha

Final year (April 2010) - bergambar dgn wallaby comell

Final year (August 2010) - Meniru aksi kangaroo, paling favourite nih !

Final year (November 2010)
menerima ciuman selamat tinggal dari mrs.kangaroo sebab dah nak back for good dah a few days after the pic was taken. hehe

bubye
Ahlami

3 comments:

Wan Nor Dalila bt Wan Mahmood said...

merendah rendah kan kangaroo yg sememangnya rendah..

namaakulynn said...

k.ami,last pic sgt ohsem! ;))

Janna Wan Muhammad said...

anok kanggaroo tu supo nok tumuh jah dok ddale perut mok dio.