Friday, February 25, 2011

yang harum


kat rumah saye ade sejenis bunga ni. sampai sekarang saye pon xtahu nama ape bunga nih. tapi bunga ni wangi time lewat petang nk masuk maghrib tuh. say, just before the sun sets out of the earth (oloh. sebut jah la sunset. sajo nok panje ayat. hahaha).

ermm. selalu nya abah yang kutip bunga nih. eh kadang2 my mum jgak. and abah biasenye akn letak atas katil. so, selalu nya masuk je bilik tengok2 ade la bunga ni tersergam (erkk false alarm. penyalahgunaan kata adjektif) di atas katil.

ini bunga nya :)

memang lumrah la kan kita akan suka yang wangi-wangi. harum-harum.

bau baby pon best jugak. kan kan ? (kecuali time dia poo-poo! hahaha)

Wazif (4 months) and the bunga = Mat Bungo ! :P

Ermm talking about harum and wangi nih. adakah anda smua sudah mandi ni ? bau semacam jer. muahahaha random question !


Bubye
Ahlami


5 comments:

Janna Wan Muhammad said...

ahlami wan muhammad..itu bunga nama nya cempaka telur,harap maklum. ehh..jap..yoko ? keno google dulu neh...setelah ai tny incik google dia kata tu bunga kenanga cina...

Wan Nor Dalila bt Wan Mahmood said...

bunga kenanga amie..sedap bau kalu gorib2..ma ila sokmo buh atas sejadoh meta,pah sepah dale rumoh..ahhaha

miashaf said...

Salam Ami, ni bunga kenanga rasanya. kat rumah saya pun ada bunga ni. Wangi bila menjelang senja.

Neway Ami, dapat ke jawapan pada soalan saya about that grad photo tu, sebab photo yang saya beli dengan yang ada kat internet tu lain. Yang kat internet lagi best. huhu.

fatien adibah said...

kulit wazif da gettin better!

ardinihumaira said...

haha nanti wazif besau wazif letok smula bungo kat baju mokcik ahlami ;p