Tuesday, November 16, 2010

Tu Jaane Na


Salam Aidil-Adha !

fuh. jarang nak update blog time hari raye nih. x pernah buat lagi rasenye. Al-maklum lah, kat Adelaide ni, sekarang musim orang exam. musim orang ade final presentation la, so sambutan raye x meriah sangat. takde open house la plak ? eh, ade ke org buat open house raye haji ? hehe. kejap lagi nak gi beraye umah kak falah. jumpa hariz and caamil for the last time before i leave Adelaide. sob3. sedih nyeeeeeeeee T_T. saye sayang Hariz sangat2! oh yer, Adelaide raye hari ni, 16 Nov

Ya Allah ! lagi 4 hari nak balik ! nak balik Malaysia. hadoi. lemah semangat bile pikir x balik dah kat sini. bila agaknya nak datang sini balik yer ? Ibtisam cakap bile dah dapat duit pencen kite datang la sini balik. hahahadoi !

barang2 dah packing. tapi x habis lg sbenarnya. baju2 belum lagi masuk dalam kotak. segala mak nenek corelle dah masuk dah. hmmm ape lagi yer. ohhh sape2 yang nak belanje saye sebelum saye balik nih, dialu-alukan sangat. hahahahadoi perasan lagi di situ !

dan yg pasti, saye pasti pasti pasti akan rindu budak kecik tembam comey lote nih,
ooohhh Chihah, bile agaknya kite akan jumpa lagi ? sob3 T_T
(Husnun Nasihah, malam raya haji, 15 November 2010)

hmmmmmm. dok cakap pasal jumpa berpisah dan tak tahu bile jumpa lagi memang kite tak tahu semua tu kan? urusan Allah SWT.

we don't know. you don't know. berdoalah. mengharapkan yg terbaik :)


PS. Tu Jaane Na (you don't know)

4 comments:

ardinihumaira said...

InsyaAllah nanti kita jumpa ye ami! :D

Ahlami said...

okey kak mi! kak mi, tunang brp hb doh? heeeeeeee

nama.aku.lynn said...

k.ami..dah nk blik sini dah pon!=)
slmt packing2!=)

enz said...

dear ami...
sedihnya baca entri ni.
:)

life moves on... and on.. and on..

rindu la pulak dengan kawan2.. bila baca entri ko ni... heheheh