Wednesday, August 27, 2008

this is not strange at all


this is not strange at all

........

I like the sight of older couples

Walking hand in hand
I hope that someday
I might feel the kind of love they have

........




bubye
Amie

3 comments:

ALIYA said...

hai amie,erm,bezkan oram puteh,jalan pegang2 tangan,erm,tak orang kite kan,masa bercinta pegang tangan,than,bile dah kahwin..hehe,kau ikut jalan kau,aku ikut jalan aku..hehehehe...sukenya romantik...hope kite semua akan jadi mcm tuhs...bez...............tak sabar nak kahwin..kerja2222

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

ni la orang bujang kalu pikir pasal kawin..ingat besh nak pegang tgn ,tros rasa nak kawing...hmm...tunggu la dah kawing besok2,hehehe...haa..kang org yg dah kawing stat ngepek doh,hihihi...any way..I wanna grow old like Ma and Abah,though they don't hold each others' hands but through the way look and talk to each other...we can feel & see the love too...and that's is love...yg byk tgk ngan couple muda ni skang bukan love but lust...

bila dah kawing and ada anak 3,4...(mcm saya) kalu jalan2 tu sibuk nak berpegangan tangan,konon2 romantik la... almakna nyer anak2 ntah ke mana2 laa...pastu kena salahkan la plak tak jaga anak molek2...hahaha...tak berapa praktikal laa..if the situation mengizinkan,we do hold hands.

ami said...

one word = BAIK!!!!