Thursday, August 26, 2010

sayang


Salam w.b.t

semalam tido sangat awal rasenye. pukul 1o dah di alam mimpi dah. takde la awal. tapi sebab lame dah tak tido awal mcm tu. lepas terawih kat uni semalam, balik lab kejap sebab berkobar2 nak tahu result experiment, Alhamdulillah jadi. balik umah, salin baju terus kroh2. yes yes.
penat for sure !

Ramadhan.
Alhamdulillah. saye suke ramadhan. semua benda pon rase nampak mudah dan senang. as in, whatever happens, sabar diutamakan. takde masalah pon, sabar dapat pahala. syukur pon dapat pahala. tak rugi sesen pon. hehe. dah janji nak khatam quran by the time habis ramadhan. insyaAllah, in progress :)

Sayang.
kalau kira2, ade lagi 12 minggu lagi saye akan balik Malaysia. back for good. insyaAllah. taknak sambung ke? tak tahu lagi. hmmm hmmm. yer, 12 more weeks. and i'll be home. safe and sound. hip hip hooray !
tapi, bile pikir balik, rase SAYANG sangat nak tinggalkan Adelaide. sekarang mcm baru sedar saye SAYANG sangat housemates saye. SAYANG sgt kawan2 kat sini. SAYANG nyerrr kat kehidupan kat sini. hmmm tapi, ma saye selalu jer cakap. sayang nie, sepatutnya kena sayang kerana Allah. sayang semuanya kerana Allah. okey, saye nak macam tue, sayang kerana Allah. tapi mcm mane tue. okey, kena call ma nanti. hikhik.



Bubye
Ahlami

p/s: hold on just a little bit more. just a little bit more, Ahlami!


6 comments:

ardinihumaira said...

bila sayang tentunya akan berpisah... :)


yang tersayang tidak selamanya bersama...


hanya Allah satu-satunya kekal selama abadi bersama kita.


^___^ tabahkan hati, ami!

pakd0 said...

slamat balik malaysia..
:D

fatien adibah said...

yeahh!akan ku tunggu kepulangan mu itu..hehe....

LYnNlUv said...

12 weekss=3months=november...=)

hmmm...yupp..syg kerana ALLAH...



P/S::K.AMI..CAN I ASK FOR UR YM?^_^

Ahlami said...

kak mi,
hehehhe. thank you kak mi!
yes yes! betul hok kak mi oyak tuh. hanya kasih sayang Allah yg kekal abadi. hok tu la aim paling utama. :)

pakdo,
timo kaceh. eh lambat lagi nk blk nyo. hehe

budik,
mung mesti tunggu nk hadioh etep tuh. dik deh? hehe


lynn,
betul tuh. november!
hehe. orait lynn, kak ami dah drop ym id kak ami kat lynn punye blog.check that out okeh. hehe

pakd0 said...

xlambat d0h bule 11 gakk..
peje celik jah.. ap0 duk malysia d0h ehh..