Monday, May 17, 2010

i miss you


i miss you dearest blog!

: )


it's been REALLLLLLYYYY while. not just while. a very very long silent pause.
i was so busy (blah blah blah) and being trapped in this kinda situation really favors me to just being silent in my own world without saying a single word in this blog. i am so sorry dearest blog!

so, right..what am i gonna write now? lame sangat x update blog nih sampai xtahu dah nak tulis ape. okeh..ape kata kite curik idea my sis, Kak Ja.

nak cerita pasal ape yer? pasal saye banyak sgt jadi clumsy ke lately nih?
tersepit kaki kat pintu lab yg kebal tu sebab semata-mata nak selamatkan sample yg berharga 200dollar tu dari terjatuh? terhantuk dinding semasa bercakap phone akibat ketawa kuat sgt?hihi.. tertinggal mikroskop kat lab with the light on sampai kena sound ngan supervisor?

hurm..ke nak crite pasal saye bela ikan? ade 3 ekor sbenar nya ikan tuh. pastu ade org tu cakap x boleh guna air paip saye guna jugak, akhirnya mati dah sekor ikan tuh? haha.

boleh gk kan kalu cite pasal literature review yang saye hantar draft hari tuh, tapi x dapat2 lagi feedback dari supervisor saye? teruk sangat ke saye tulis smpai supervisor taknak tgk? aiseyman

ke nak cite pasal kitorang pegi monarto Zoo yang ala2 safari pegi tgk singa, badak sumbu, zirafah (makkk oihhh..tinggi gile zirafah!!!), etc..

ataupon haaa..boleh cite pasal lately ni saye still kena pegi lab even weekend pon? ooh noi noi macam bosan jer nk cte pasal tuh.


okehhh..so, xtahu dah nk cite ape..huhu. korang pilih lah yer nk dgr cite yg mane 1. vote2! undi dibuka sekarang! hikhik


mcm biase..layan gamba..al maklum la..ape la blog ni kalu xde gamba..hihi..



apple picking kat summertown with mama and baba tsam

anak angkat. (angkat kejap je la. pastu letak balik.hihi)


yang belakang tu xleh jadi anak angkat. xlarat wehh nk angkat..hikhik.
ni kan monarto zoo


ni memang anak angkat betul!! tapi sekor dah mati. yang kaler oren kat tgh2 tuh..



wohooo...dah!!


bubye
Ahlami





5 comments:

ardinihumaira said...

kakmi keney anok akat hok first tuh.. comeyyyy nyoooo... nok kutey segho. hihi

fatien adibah said...

huhu..happy la ni dehs?!!hehe..apa2 pon..im happy for youuuu..kikiki..ramai anak angkat..hihi

Hakim Hamid said...

haha.pade mukoooooo!
soo koya la u ni.the koyaness will double with time i reckon.
marilah pulang ke penambe!

-atiQah- said...

kak ami...tak nak vote..tapi nak semua cerita..hehe..

bestnya apple picking...cite pengalaman tu jgk boleh?? hehehe..

Mr. and Mrs. Mokhsin said...

oo..tiru style ai yer......boleh2,

ai geram ko woh topoh tu....